Extension and renovation Ronald McDonaldhouse Nijmegen

ClientStichting RonaldMcDonald
CityNijmegen
CountryThe Netherlands
Scope1.450 m2
Period2007 - 2009
ExpertiseArchitecture, Project Management

3

The Ronald McDonaldhouse offers accommodation to the parents and children of children being treated in the children clinic. The house was too small and needed to be renovated. The volume had to be doubled.

2

The familiar appearance of the old house is kept intact by realizing the remote extension under the tress on the side of the building.

4

The new rooms are orientated towards the trees. The vertical windows let the daylight  come deep into the building while assuring the necessary privacy to the residents.

5

Maarten Steenbrink

Maarten Steenbrink MSc

Senior Architect

T +31 24 328 4661 | M +31 6 52 36 19 98 | E maarten.steenbrink@rhdhv.com